Ayurvedische behandelingen

Kom tot rust en laat jouw schoonheid stralen

De behandelingen zijn gebaseerd op de duizenden jaren oude wijsheid afkomstig uit de Ayurveda. Ayurveda is gericht op de mens als geheel en heeft als doel om jouw innerlijk in balans te brengen. In de Ayurveda gaat men ervan uit dat in ieder mens drie dosha’s aanwezig zijn: Vata, Pitta en Kapha. De balans van de dosha’s wordt bepaald door leefwijze, seizoenen, de omgeving en stress. De behandeling is er daarom op gericht om jouw lichaam en geest in balans te brengen, waardoor je ontspannen kunt zijn.

Bij Beauty Instituut Dinya kijken we naar zowel innerlijk als uiterlijk om te komen tot een optimale behandeling. Voor de behandeling drinken we daarom altijd eerst een kopje thee om de dagelijkse dingen los te laten en jouw wensen door te spreken. Daarna volgt de behandeling waarbij drukte en stress even opzij worden gezet en je echt kunt ontspannen en tot jezelf kunt komen. Door het gebruik van natuurlijke producten wordt jouw huid en schoonheid ondersteund, zodat jouw innerlijke schoonheid kan gaan stralen.

Behandelingen
Lotus Beauty Ceremony gezichtsbehandeling (90 min)
€68
Gezichtsbehandeling met huidanalyse, gezichtscompres met synergie, gezichtsreiniging, dieptereiniging, scrub of lysing, verwijderen onzuiverheden, bijwerken wenkbrauwen, oliemassage, gezichtsmasker, jaderoller en dagverzorging met iets lekkers na.
Lotus Relaxing Detox gezichtsbehandeling (90 min)
€79, -
Ontgiftende behandeling met fleecemasker met neroli hydrolaat, voetmassage met hotstones, enzymatische reinigende exfoliërende mousse, fruitzuurpeeling, blauwe kamille toner, blackmudmasker voor dieptereiniging en ontgifting, oliemassage met verstevigende huidolie en jadestenen, verstevigend en liftend masker voor gezicht en ooghuid, 2 fasentoner, hyaluronzuurserum, 24 uurs verzorging met arga, shea en hyaluronzuur.
Basis Beauty Ceremony (45 min)
€51,-
Huidanalyse met een reiniging van het gezicht, gezichtsmassage, masker en dagverzorging
Anti Age Wellness (90 min)
€79,-
Luxe behandeling met met een voetenbad en reiniging van het gezicht. Een lysing, onzuiverheden verwijderen, bijwerken van de wenkbrauwen, oliemassage, mask met bosbessenextract, tea trea-extract en cistusolie, dat hydraterend en verstevigend werkt. Daarna volgt een serum en dagverzorging. Met als afsluiting een thee met iets lekkers.
Bovenlip harsen
€10
Bovenlip en kin harsen
€15,-
Gerstekorrels (milia) verwijderen per 10 minuten
€10
Hotstone massage
€20,-
Student Package gezichtsbehandeling tot 21 jaar (60 minuten)
€36,50
Huidanalyse, reiniging gezicht, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage, masker en dagverzorging.
Rug, nek en schouder massage (45 minuten)
€47,-
Wenkbrauwen verven
€12,50
Epileren wenkbrauwen
vanaf €12,50
Epileren en verven €17,50